Thing Things intro

Welkom bij Thing Things, de webpagina van Thing Thing. Familie en vrienden weten het: één van mijn dromen is een eigen winkel te hebben. Maar ik heb nog zoveel andere dromen en deze kan ik niet vervullen als ik elke dag in mijn winkel sta. Vandaar een virtuele winkel: geen vaste dagelijkse openingstijden: iedereen kan er 24 uur en 7 dagen per week terecht.

Wat is er allemaal te zien in Thing Things? Alleen dingen ik zelf leuk vind: Kaarten, Retro Stuff en Nice Goodies:
leuke hebbedingetjes, kortom de Things van Thing.
Waar vind ik al deze Thing Things? Overal en nergens. Hoe vind ik Thing Things: door veel te winkelen!
Ook zal er binnenkort op mijn site één van mijn verzamelingen te zien zijn: nl. mijn Holly Hobbie collectie.

Tenslotte probeer ik nog een andere droom via Thing Things te verwezenlijken: het schrijven van een verhalenbundel met als titel: Mijn vader was een krokodillenjager, opgedragen aan wijlen mijn vader.

Thing Things is in opbouw en zal verder uitgebreid worden. Ik hoop dat je dan ook regelmatig een kijkje komt nemen. De kaartencollectie is het grootst en deze zal dan ook wekelijks aangevuld worden met nieuwe kaarten.

Indien je iets wilt bestellen dan kan je tijdens het surfen de artikel- of kaartnummers noteren. Ik heb nl. geen winkelmandje.
Deze kan je in het bestelformulier invullen en naar mij e-mailen. Ook kan je het bestelformulier gebruiken voor vragen en opmerkingen.

Veel plezier!
"It's not shopping. It's Retail Therapy" , quote uit

E-Mail info@thingthings.nl