Holly Hobbie Museum in een Doos (HHMieD) – Entrée

Welkom in het Holly Hobbie Museum in een Doos!

Net zoals in een echt museum heeft het Holly Hobbie Museum in een Doos verschillende expositieruimtes waarin u in dit geval niet rondloopt maar rondsurft.

Er zijn duizenden artikelen gemaakt van Holly Hobbie en het zou u uren kosten om mijn Holly Hobbie collectie per artikel te bekijken. Daarom zal telkens in één ruimte een deelverzameling van mijn Holly Hobbie collectie te zien zijn. Een deelverzameling probeer ik

zoveel mogelijk te rubriceren: soortgelijke artikelen zoveel mogelijk bij elkaar met een korte omschrijving. Aangezien de collectie voortdurend wordt uitgebreid zullen de verschillende ruimtes eveneens ge-update worden.

Soms hebben expositieruimtes in een museum hun eigen namen. De expositieruimtes van mijn Holly Hobbie Museum in een Doos zijn benoemd naar de kleine levenswijsheden van Holly Hobbie met een bijpassende tekening van Holly Hobbie.

Heeft u vragen over het Holly Hobbie Museum in een Doos, over een deel van de collectie of wilt u iets algemeens vragen dan kunt u mij e-mailen op info@thingthings.nl

Veel plezier!

Thing Thing Tan
(Curator)